CCA Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Ln-Vn 11:00 - 20:00

Weekend şi de Sărbători 10:00 - 20:00

Academia de Karting pentru copii și maturi

Academia de Karting pentru copii și maturi deschide ușile în lumea autosportului. Competiții, antrenamente comune, unde copiii și părințiii se odihnesc împreună, devenind în acest fel prieteni adevărați. Dacă mereu ați visat să deveniți pilot de Formula 1 – Bine ați venit la «Academia de Karting».

Faceți primul pas corect

Poți să urci pe un kart încă de la 4 ani! Cel mai important esta ca picioarele copilului să ajungă la pedale. La «Academia de Karting», ghidații de instructori cu renume, copii vor putea deveni la sigur adevărați piloți.


ACADEMIA DE KARTING

Academia de Karting – prima și cea mai importantă treaptă în drum spre autosportul profesional. Oricine vrea să învețe a conduce un kart va putea să-și îndeplinească această dorință la prima «Academie de Karting» în Moldova. Este un sport util, care va crea abilități de concentrare și gândire logică rapidă, atât de necesare pentru copii. Majoritatea campionilor mondiali de Formula 1 au ajuns la performanțe absolute începând cu simplele karturi. Kartingul este un sport care îți oferă emoții de neuitat și satisfacții imense.

Programul de învățământ al „Academiei de Karting”

Karting

Kartingul este un sport pe care-l practică atât adulțiii, cât și copiii. Deși pilotarea unui kart se învață foarte ușor nu este nevoie să deții un permis de conducere. Este foarte importantă dorința și desigur dedarea de sine.

Kartingul poate deveni și un mod de a petrece util și interesant timpul. Acesta nu este un sport riscant dacă pilotajul este desfășurat sub supravegherea instructorilor calificați, pe un circuit corect amenajat și în echipamente performante. Iată de ce prima „Academie de Karting” propune cele mai calitative echipamente, cel mai sigur circuit și desigur cei mai informați instructori.

„Academia de Karting” pentru copii și adulți

Școala de karting în cadrul „Academiei de Karting” propune cursuri pentru doritorii de toate vârstele, unde antrenorii vor aborda individual fiecare elev pentru a-i oferi cunoștințe noi într-un domeniu atât de vast precum e kartingul.

Programul de învățământ este divizat în 7 părți

Durata unei lecții este de 30 de minute. O lecție include:

Curse cu durata de 7 minute
x4
Instrucțiuni teoretice între curse. Pe parcursul orelor teoretice este analizată performanța fiecărui elev.
x3

Antrenorii «Academiei de Karting»

Mândria «Academiei de Karting» sunt antrenorii întrucât aceștia sunt psihologi și pedagogi buni, pot găsi limbă comună cu fiecare persoană și desigur dețin cunoștințe profunde în acest sport.

Antrenorii cu care veți face cunoștință venind la «Academia de Karting» sunt foarte prietenoși, binevoitori și vă vor încuraja chiar dacă totul nu merge perfect din prima.

news-image

Ion Prodan

news-image

Sergiu Țurcan

Prețuri

Veți fi cu adevărat surprinși de traseul spectaculos, de circuitele intense, de echipamentele profesioniste și desigur de karturile de la cei mai importanți producători de vehicule din lume. Parcul automobilelor găzduiește 12 karturi SODI și MS Kart cu motorul de până la 270 centimetri cubi.

Academia de Karting” a pregătit doar cele mai bune echipamente și cele mai performante karturi pentru a vă oferi posibilitatea să vă simțiți ca la raliurile Formulei 1.

Traseul este dotat cu cele mai performante aparate de cronometrare a timpului pentru a cunoaște până la ultima milisecundă durata unei curse. La sfârșitul curselor pilotul își va putea vedea rezultatele.

Prețurile curselor

SODIKART LR5 HONDA 200 ss Înălțimea Pilotului 135 cm (cursa 7 min)
Ln-Dum şi de Sărbători
199 lei*
MS KART HONDA 200 ss Înălțimea Pilotului De la 145 cm (cursa 7 min)
Ln-Dum şi de Sărbători
199 lei*
SODIKART 2DRIVE HONDA 270 ss Kart dublu (cursa 7 min)
Ln-Dum şi de sărbători
279 lei*
Ln-Dum şi de Sărbători
199 lei*
199 lei*
279 lei*

În costul unei curse este inclus:

  1. Chiria echipamentului pentru curse (casca pentru cursă, protector pentru gât, combinezon);
  2. Instrucțiuni tehnice și de siguranță pentru a pilota un kart;
  3. Cronometrarea cursei cu expunerea rezultatelor pe tabloul electronic de bord. La sfârșitul sesiuni veți primi datele cu durata fiecărei curse.
  4. Timpul pentru curse cu karturile SODIKART и MS KART - 7 minute.
    • * Contractul înainte de cursă trebuie fi semnat de o persoană însoțitoare care a împlinit vârsta de 18 ani
    • ** Costul unei căști de protecție de unică folosință 5 lei/bucata. Pilotarea kartului fără protector este interzisă (conform normelor igienice).

Prețurile la cursele individuale a câte 30 de minute

Tarif I
1 lecție
Tarif II
3+ lecții
1 lecție
750 lei*
500 lei*

Suplimentar

O lecție include:

2 curse la traseu a câte 7 min fiecare și 3 instrucțiuni teoretice între curse.

În timpul lecțiilor teoretice sunt analizeazate erorile fiecărui elev. Durata unei lecții este 30 de min. pe traseu se afla concomitent nu mai mult de 4 mașini.

Costul a 3 lecții - 1500 de lei

Echipament

Combinezon BOS’X

Pentru copii și maturi realizate pentru folosirea intensivă de către piloții profesioniști, combinând comoditatea și stilul sportiv.

Cască de protecție pentru curse R4 BOX'S HELMET

Cel mai important și obligatoriu element de protecție. «Academia de Karting folosește» căști de protecție «Full-face». Casca de protecție se alege după mărimea capului. Sticla (vizor) este transparentă.

Protector pentru gât BOX'S

Previne riscul traumelor. Protectorul pentru gât se îmbracă cum ar fi un guler pe gât fiind bine fixat.

Protector sub cască

un element important în echipament - este folosit pentru protecția feței de transpirație. Polipropilena absoarbe umiditatea de pe piele, iar structura specială a țesăturii asigură evaporarea rapidă.

REGULI DE SECURITATEPRIMA VIZITĂ LA KARTODROMUL «ACADEMIA DE KARTING»?

Dacă sunteți pentru prima data, obligatoriu treceți instructajul!

CÂND PUTEȚI ÎNCEPE CURSA?

Începutul cursei e doar după ce sa ridicat flagul verde.

DIFICULTĂȚI PE TRASĂ?

Dacă aveți nevoie de ajutor - opriți-vă. Oprindu-vă pe kartdrom, ridicați mâna și așteptați instructorul.

CINE E PILOTUL?

Pilotul cu înălțimea mai mare decît 135 cm condue individual. Pilotul mai jos de 135 cm conduce cu asistența instructorului sau o alta persoană de ajutor într-un cart cu 2 locuri.

CÂND SE FINALIZEAZĂ CURSA?

Finalizarea are loc când se ridică flagul alb - negru. E necesar de intrat la Pit-Stop cu o viteza minimă.

Evenimente Corporative

Plãnuiţi sã organizați o zi de naștere excepțională, extremală, o şedință foto creativă sau o petrecere corporativă? La Academia de Karting din incinta CCA GRAND Hall nu este nimic mai ușor. Noi nu limităm nici de cum imaginația Dvs, şi suntem gata să vă ajutăm la realizarea oricăror, chiar şi a celor mai trăsnite idei! (+373)68246167.

 

Parteneri Media

Partenerilor

Amplasarea publicității la kartdromul «Akademia de Karting» e o metodă efectivă pentru atragerea atenției către compania, produsul sau serviciu dumneavoastră. Noi oferim un asortiment larg de posibilități, care pot satisface cerințelor practic oricărei companii, de asemenea un sistem flexibil de comunicare cu clientul. (+373)68246167.

Contacte

bd. Negruzzi, 2/4, Chișinău

Organizarea petrecerilor corporative (+373) 68246167

Top