CCA Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Sărbători și evenimente corporative!

Planificați să organizați o sărbătoare corporativă mai originală, o sărbătoare pentru un grup de prieteni sau o zi de naștere de neuitat? Academia de karting vom ajuta să organizați un eveniment absolut unical și incomparabil, care se va întipări pentru mult timp în memoria celor apropiați și a colegilor Dvs.

праздники и корпоративные мероприятия

Întrecerile cu karting-uri reprezintă un mod de odihnă extra captivant, activ la maximum, unde fiecare doritor poate să-și încerce puterile la volanul unui bolid de curse adevărat. Manevrarea kart-ului e atât de simplă încât foarte ușor se deprind chiar și cei care nici o dată până atunci nu au condus un automobil.

Instructarea și echiparea

Aveți nevoie să uniți colectivul? Cursele de karting vă vor ajuta să rezolvați această problemă. Un lucru comun și o victorie comună – vor uni și vor bucura pe absolut fiecare membru dinechipa Dvs. Practicarea comună a sportului va ajuta angajații companiei Dvs. să se încarce cu energie pozitivă și să se simtă o parte componentă a unei echipe unite.

Filmările curselor cu action cameră

Conținutul evenimentelor corporative poate fi extrem de variat și diferit fără a se limita la o listă standartă de activități.

• Instructarea și echiparea tuturor participanților.

• Filmările curselor cu action cameră.

• Posibilitatea de decernare a participanților cu diplome.

• Podium pentru decernare (1-2-3) și șampania tradițională.

Decernare a participanților cu diplome

La Academia de karting este totul pentru siguranța Dvs!

Cele mai tari kart-uri de curse SODI, teritoirul traseul îngrădit, asistență tehnică, sistem de telemetrie, locuri special amenajate pentr odihnă și banchete, căști de protecție, salopete, mănuși. Însă cel mai important este buna dispoziție și adrenalina sănătoasă prezente mereu!

Academia de karting

Noi vom organiza pentru Dvs un turneu cu timpul fixat a tuturor participanților și îl vom alege pe cel mai tare!

* Balaclava de protecție se procură suplimentar din contul Pilotului. Prețul balaclavei de protecție constituie 15 lei/buc, protectoarele sub cască din poliester 2 lei/buc. Pilotarea kart-ului fără balaclava de protecție este interzisă (în conformitate cu normativele igienice).

Vă așteptăm zilnic în fața CCA Grand Hall.

Contacte: administrația (+373) 022 830 083

e-mail: karting@ab.md

Academia de Karting
Top