CCA Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Toti campionii Formula 1 și-au început cariera pe trasa de carting!

Toți piloți mari descopereau talentul său la karting închiriat. Dragostea față de sport apăra ședînd în kartul mic, care nu merge în nici o comparație cu bolidul adevărat. Dar fiecare victirie pilotului începe aici – la karting închiriat!

Cei mari nu au geografia. La Formula 1 cîștigeau omenii de diferite naționalități, din diferite colți a lumii.

Brabham

Schumacher- este substantiv comun, simbolul vitezii, cursei. Este ars în istoria, desenat cu urmele de roți!

Dvs. nu știți cine va deveni copilul Dvs. Poate că adică el va deveni o legendă nouă din mare sport! Poate că adică el va întrece toate recorduri și va deveni cel mai mare pilot în istorie de Formula 1!

Senna

Aduceți-vă copilul Dvs. la noi! Noi vom învăța copilul Dvs. să piloteze correct! Noi vom descoperi potential! Academia de Karting caută pepite, ca să facă din ei un diamant afacerii de cursă!

Schumacher

Noi suntem primal etap în lumea sportului mare! Vă așteptăm în CCA Grand Hall pentru scufundare fantastică în lumea vitezei și draivului!

Grand Hall

* Balaclava de protecție se procură suplimentar din contul Pilotului. Prețul balaclavei de protecție constituie 15 lei/buc, protectoarele sub cască din poliester 2 lei/buc. Pilotarea kart-ului fără balaclava de protecție este interzisă (în conformitate cu normativele igienice).

Contacte: administrația (+373) 022 830 083

Top