ТРЦ Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Ln-Vn 12:00 - 21:00

Weekend şi de Sărbători 10:00 - 21:00

1 aprilie - deschiderea noului sezon la Academia de Karting

Pe 1 aprilie, în fața CCA Grand Hall, va avea loc deschiderea noului sezon a Academiei de Karting.

deschiderea noului sezon 2022

Vă așteaptă cele mai bune mașini de curse de la liderii mondiali, echipamente profesionale, o pistă de karting captivantă, o școală de karting pentru copii și adulți.

Parcul de mașini a Academiei de Karting este format din 12 karturi SODI KART și MS KART cu motoare de până la 270 cmc. Compania franceză SODI este cea, care produce cele mai bune mașini de curse pentru piste de karting deschise.

deschiderea noului sezon 2022
deschiderea noului sezon 2022

Academia de Karting vă garantează deplină siguranță și plăcere maximă de a conduce o mașină sport adevărată!

deschiderea noului sezon 2022

La Academia de Karting există o Școală de Karting pentru copiii de la vârsta de cinci ani. Mândria Academiei de karting este personalul de antrenori - ei ușor vor găsi o abordare atât pentru tinerii începători, cât și pentru adevărații maeștri experimentați.

Avem reduceri pentru cursele în grup.

deschiderea noului sezon 2022

Sperăm ca viitorii campioni mondiali să-și ia startul la Academia de Karting, situată în incinta CCA Grand Hall. Vă așteptăm pe 1 aprilie în fața CCA Grand Hall.

Grand Hall

*Un copil cu înălțimea de 130 cm sau mai înalt poate conduce un kart. Casca de protectie se achizitioneaza separat, de către pilot. Pilotarea unui kart fără casca de protecție este interzisă (în conformitate cu standardele de igienă).

Top