ТРЦ Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Academia de Karting: pentru o companie prietenoasă reduceri până la 50%

Competiţiile ocupă o mare parte pe pistă. Strînge o echipă, vin-o la Academia de Karting în CCA Grand Hall şi obţine o reducere de până la 50%.*

Spiritul de competiţii, adrenalină şi dorinţa de a câştiga o să vă dezvăluie prietenii, rudele şi colegii dintr-o parte complet nouă. Iar pentru ca să simţiţi deplin atmosfera, o să vă propunem un costum de pilot adevărat.

30 марта открытие нового сезона

Academia de Karting deschide ușile către lumea autopromă – competiţii şi antrenamente unde copiii și părinții lor nu numai se antrenează, dar, de asemenea, se relaxează în cercul familiei. Dacă doriți să învățați a conduce un kart professional în condiții de siguranță – bine aţi venit la Academia de Karting.

30 марта открытие нового сезона

Academia de Karting a pregătit doar cele mai bune echipamente și cele mai performante karturi pentru a vă oferi posibilitatea să vă simțiți ca la raliurile Formulei 1.

30 марта открытие нового сезона

Întâmpină vara cu emoţii pozitive la Academia de Karting. Cât mai mare va fi compania Dvs. cu atât mai mare ve-ţi obţine reducerea! Vă aşteptăm în CCA Grand Hall.

*Pe traseu se pot deplasa concomitant 4 karturi.

Grand Hall
Top