CCA Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14:00-21:00

Mar-Vin 12:00-21:00

Sb-Dum și sărbători 10:00-21:00

Grand Hall: distracție pe kartodromul «Academia de karting»!

Simțiți entuziasmul cursei și viteza fascinantă, șezând la volanul unei mașini sportive. Vino la Academia de Karting împreună cu copiii - Academia de Karting oferă emoții vii tuturor celor care au încercat vreodată să stea în spatele unui kart.

Vă prezentăm cele mai bune carturi Sodikart și MS Kart - acești producători sunt liderii pe piața mondială de karting.

Sodikart si MS Kart

Aici găsești echipament special pentru curse. La Academia de Karting te vei simți ca un pilot adevărat.

echipament special pentru curse

Cel mai important avantaj al Academiei de Karting este abordarea profesională a instruirii pilotului. Acesta predă copiilor și adulților abilități de conducere calificată, deasemenea antrenorii noștri sunt formatori de sport în motorsport, campioni și câștigători la concursuri internaționale și republicane.

abordarea profesională a instruirii pilotului

Imaginați-vă cât de mult se va bucura copilul dvs – îl îmbrăcați în cel mai tare echipament, îl așezați pe cel mai tare kart și filmați totul pe o cameră de filmat.Veți avea amintire pe toată viața.

cameră de filmat

Vino cu toată familia, concurează și înregistrează un record pe cel mai tare kartodrom din țară. Le dorim la viitorii «Șumaheri» căt mai multe căștiguri,cu care vor glorifica Moldova. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, kartodromul Academia de karting.

Academia de karting

*De primblări gratuite cu carturile SodiKart LR5 beneficiază copiii cu înălțimea de la 135 cm pînă la 145 cm, însoțiți de părinți. Copilul cu înălțimea mai mare de 145 cm, deja se socoate ca un matur și foloște mașinile MS Kart. . Suportul de protecție pentru cască se achită din cont propriu. Pilotajul fără acest support este interzis ( in conformitate cu normele de igienă).

** Electromobilele italiene Peg Perego în promoție nu participă.

Top