ТРЦ Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Academia de Karting ultima şansă să circulaţi la doar 59 lei!

În onoarea închiderii sezonului, aveți ultima șansă să circulaţi la Academia de Karting la un super preț de 59 lei!

Dacă aveţi dorință de a obține o doză de adrenalină și o mulțime de impresii plăcute, dacă sunteți o persoană căreia nu-i place să stea nemișcată și se atrage la ceva nou, atunci aveți o cale directă spre Academia de Karting, CCA Grand Hall!

ultima şansă să circulaţi la doar 59 lei

Kartingul oferă emoții vii, care sunt disponibile pentru toată lumea. Vârsta și experiența de conducere nu contează. Kartingul poate fi o activitate cît pentru piloţii profesionişţi, atât pentru băieţii şi fetele care visează la autosport, dar şi pentru amatorii de distracţii. Viteza și adrenalina pot fi bine combinate cu siguranță și fiabilitate.

ultima şansă să circulaţi la doar 59 lei

Patru roți și un motor puternic care vă va duce în țara sporturilor extreme, a virajelor răcoroase și a impresiilor de neuitat în câteva secunde. Regulile kartingului sunt foarte similare cu regulile din Formula 1, te poți simți în locul lui Fernando Alonso sau Sebastian Vettel.

Kartingul este o ocupaţie distractivă pentru tine și prietenii tăi! În plus, când gestionezi kartul, poți afla principiile de bază ale conducerii, să faci cunoștință cu structura și caracteristicile mașinii. Nu rata ultima şansă de a călători în Academia de Karting. Acum este valabil un preț unic - 59 lei! Vă aşteptam, CCA.

Grand Hall
Top