ТРЦ Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Academia de Karting: Distracție maximă pentru toată familia

n centrul comercial Grand Hall, s-a deschis al treilea sezon al unicii Academii de Karting din Moldova pentru copii și adulți.

Pentru dvs am pregătit cele mai bune carduri Sodikart și MS Kart - acești producători sunt liderii de necontestat pe piața mondială. La Academia de Karting, te vei simți ca un pilot real.

deschiderea noului sezon

Pentru copii, primblarea pe kart poate deveni un hobby adevărat pentru o lungă perioadă de timp, pentru că ce băiat nu a fost îndrăgostit de mașini încă din copilărie și tot ce este legat de ele? Și cine refuză să poarte o cască de curse pe cap, să se așeze la mașina ultra-modernă și de mare viteză și să se simtă ca un adevărat pilot de curse? La Academia de Karting, copilului tău i se vor oferi detalii despre teoria conducerii, proiectarea mașinii și fundamentele de siguranță.

Imaginați-vă cât de entuziasmat va fi copilul dvs. - se va îmbrăca în cel mai tare echipament, se va primbla cu cele mai bune karturi din lume, și va fi filmat pe cameră de acțiune!

deschiderea noului sezon

Echipa Academiei de Karting oferă să petreacă împreună momente de neuitat: zile de naștere, team building, evenimente corporative, sărbători tematice.

Petrecerea unui corporativ în cadrul Academiei de Karting este o modalitate excelentă de a uni echipa, de a spori spiritul corporativ, de a stabili relații mai strânse cu partenerii și cu clienții de afaceri.

deschiderea noului sezon

Vino cu toată familia, concurează și stabilește recorduri grandioase la cel mai bun carting din țară.

Vă așteptăm, centrul comercial Grand Hall, Academia de Karting.

Grand Hall
Top