ТРЦ Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Academia de Karting: Super preț 79 lei!*

Dacă Dvs. sau copilul dumneavoastră doriți să învățați să gestionați kartul la nivel de master, să participați la competiții sau pur și simplu să vă bucurați de o plimbare pe pistă, vă așteptăm la Academia de Karting în CCA Grand Hall!

Grăbiți-vă, în luna mai este valabil super prețul 79 lei!*

30 марта открытие нового сезона

În Academia de Karting, puteți obține o mulțime de adrenalină și plăcere. Iar pentru a vă scufunda deplin în atmosferă, vă vom propune costumul profesional al pilotului.

30 марта открытие нового сезона

Doriți că copilul Dvs. să simtă viteza și spațiul? Să fie capabil de a analiza situația de pe pistă, lucra în echipă, și să primească abilități de a conduce sigur și încrezător? Atunci școala noastră de karting este ceea ce o să-i placă cu siguranță.

30 марта открытие нового сезона

Kartingul nu este doar un divertisment, el este o pasiune, o știință, o școală de viață. Cursele ajută să lucreze nu numai corpul, dar și capul.

Academia de Karting este un loc minunat pentru a vă relaxa cu prietenii, sărbători o zi de naștere, sau a aranja o întâlnire într-o atmosferă relaxată. Kartingul vă aduce o mulțime de emoții pozitive, iar în mai profitați de super prețul 79 lei*! Vă așteptăm la CCA Grand Hall, Academia de Karting.

* Prețul se aplică la toate karturile solo.

Grand Hall
Top