ТРЦ Grand Hall

Bd. Negruzzi 2/4

(+373) 022 830 083

Orarul de lucru:

Luni 14.00-21.00

Marți-Vin 12.00-21.00

Weekend 10.00-21.00

Academia de Karting: 30 Martie deschiderea noului sezon!

30 martie! În incinta CCA Grand Hall are loc deschiderea la al treilea sezon al unicii Academii de Karting pentru copii și adulți în Moldova.

Vă invităm împreună cu toată familia să petreceți timpul de neuitat în Academia de Karting, centrul comercial Grand Hall. Aici vă așteaptă distracție maximă, ve-ți conduce cel mai renumit cart din lume Sodi. Vă așteaptă: o pistă interesantă, carturi moderne europene și echipamente profesionale de la cei mai buni producători din lume. Parcul este compus din 12 motociclete SODI și MS KART cu motor de până la 270 ss.

deschiderea noului sezon

Academia de Karting desfășoară cursuri speciale de pregătire pentru copii, inclusiv principiile de conducere, tactica și strategia cursei. Academia de karting permite copilului să se simtă ca un adult profesionist de curse, precum și să dezvolte reactivitatea, autonomiea și dorința de a avea succes.

deschiderea noului sezon

Echipa Academiei Karting vă oferă șansa să petreceți împreună momente de neuitat: zile de nașteri, team buildinguri, evenimente corporative, sărbători tematice.

Sentimentul de libertate, un val de adrenalină în sânge, spiritul cursei reale - toate acestea vă vor ajuta să vă uniți echipa, să dezvăluiți noi talente și să ridicați spiritul corporativ.

deschiderea noului sezon

Cursele nu sunt doar divertisment, ci mai mult, nu numai pentru sportivii profesioniști. Cursa este o pasiune, o știință, o școală de viață.

Doriți să vă primblați în lumea vitezei maximale ? Atunci vă așteptăm la Academia de Karting în CCA Grand Hall!

Grand Hall
Top